Branche

Elke omgeving vraagt om oplossingen op maat. LOGICS is gespecialiseerd in logistieke problemen bij productiebedrijven. Door onze achtergrond en ervaring kunnen wij ons bij uitstek inleven in die omgeving om een passende vertaalslag te maken van idee naar praktijk.

LOGICS is actief in de branche van industriële productiebedrijven die zich bezig houden met onderdelenfabricage van hoogwaardige componenten en/of assemblage van modules en machines, zoals
Thales en VDL (destijds Philips) ETG. De bedrijfsomvang van onze klanten varieert van enkele tientallen tot honderden medewerkers.

Onze klanten produceren vaak klantordergericht in combinatie met een anonieme aansturing van de initiële inkoop en seriematige fabricage. De technische proces- en productontwikkeling vereist, met name in het geval van klantspecifieke wijzigingen, een goede tijdsmatige afstemming. Kenmerkend voor deze omgeving is het zoeken naar de balans tussen flexibiliteit en efficiëntie.

De expertise van LOGICS beslaat een breed gebied van logistieke processen in het gehele traject van forecasting en orderafhandeling tot en met de aansturing van het productieproces. De doelstelling van onze projecten varieert van het ontwerp van een bedrijfsmodel tot het aanpassen van een afdelingslay-out, en van de uitwerking van een planningsmethodiek tot verbetering van de inzet van ERP-systemen of kennisoverdracht in de vorm van workshops.

Het beeldmerk van LOGICS staat symbool voor het motto van onze advisering.
Lees meer…
 
De stripfiguur Koen legt
op beeldende wijze
de aanpak van LOGICS
treffend uit.
Lees meer…
 
© 2009 - 2023 LOGICS bv    Adviesbureau voor prestatieverbetering in productielogistiek