Even voorstellen

LOGICS bv is in 2006 opgericht door André Arentsen en André van Kaam, vanuit de overtuiging dat kennis en persoonlijke betrokkenheid een voorwaarde zijn voor een goede samenwerking met onze relaties.

Onze kennis is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. Onze achtergrond is gevormd bij het Laboratorium voor Productie– en Ontwerptechniek van de Universiteit Twente, met het onderzoeksgebied van productieplanning en –besturingsconcepten. Sindsdien zijn wij al meer dan 15 jaar als business consultants actief bij tal van productiebedrijven in de metalektro-branche.

Onze betrokkenheid komt voort uit enerzijds een kritische houding, gericht op het traceren van oorzaken in plaats van het bestrijden van symptomen, en anderzijds de ambitie om bij onze klanten praktisch werkbare oplossingen te bieden en samen met de betrokkenen daadwerkelijke verbeteringen te bewerkstelligen.

     
  Voor André Arentsen vormt het structureren van bedrijfsprocessen in hun onderlinge samenhang een van zijn belangrijkste uitdagingen.
Lees meer…
     
  Het toepassen van informatietechnologie om inzicht en werkbaarheid te vergroten is een uitdaging voor André van Kaam.
Lees meer…

Logistieke sites


Nederland = Logistiek
De imagocampagne van
branche en overheid over
de betekenis van logistiek
slaat de spijker op z’n kop:
de kunst van ‘t slim organiseren.
Logistiek.nl
Dè site voor nieuws en
kennis over logistiek,
met achtergrondartikelen
over supply chain en productie.
© 2009 - 2023 LOGICS bv    Adviesbureau voor prestatieverbetering in productielogistiek